Zelfstandigen en kleine bedrijven

Kies de aanbieding die het best bij u past

Zonder abonnement +
 
+
 
+
 
Toestel
zonder abonnement
     
     
     
     
+
+
+
 
 
 
 
       
BestellenVoorbestellen BestellenVoorbestellen BestellenVoorbestellen BestellenVoorbestellen

VOORWAARDEN

Promoties/Voorwaarden van het web voordeel

 • 5. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, van 1 tot en met 31 Juli 2011, zolang de voorraad strekt.
 • 2. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.
 • 3. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, zolang de voorraad strekt.

Voorwaarden van de aanbieding smartphone + abonnement

 • 7. Aanbod bestemd voor professionele klanten en zelfstandigen die nieuwe Proximus-klant worden, geldig van 28/04/2014 t.e.m. 30/06/2014.
  Promotie smartphone: voor elke nieuwe Bizz Smart XL 25 of Europe: kies een smartphone volgens uw tariefplan.
  Bij intekening op een nieuw Bizz Smart XL 25 abonnement ontvangt u een Samsung Galaxy S5 voor € 288,43 (i.p.v. € 578,50) of een Samsung Galaxy Ace 3) voor € 23,97 (ipv € 190,07),bij een nieuwe Bizz Smart XL Intense ontvangt u een Samsung S5 voor € 164,46 (i.p.v. € 578,50) of een Samsung Galaxy Ace 3 voor € 23,97 (ipv € 190,07). De aanbieding is niet geldig voor een mobiel abonnement in Bizz Pack.
  De korting op de smartphone is niet geldig op andere gsm-toestellen uit de Mobile Collection en niet cumuleerbaar met andere lopende Belgacom- en Proximus-promoties behalve het web voordeel vermeld hieronder.
  Aanbieding beperkt tot de 2474 eerste nieuwe klanten voor de Samsung Galaxy S5 en 1586 voor de Samsung Galaxy Ace. 1 smartphone per klant.
  Deze aanbieding geldt bij intekening op een nieuw contract van 24 maanden.
  Opzeg van het contract voor vervaldatum brengt de betaling van een schadevergoeding met zich mee in functie van de ontvangen korting en de resterende contractduur op uw gsm.
  Alle gsm- toestellen uit dit aanbod komen uit de Mobile Collection, zolang de voorraad strekt.
  Prijs inclusief Auvibel en Recupel (€ 0,05).
 • *. Aanbod geldig van t.e.m. 30/06/2014 zolang de voorraad strekt. U betaalt een verminderde prijs voor de uit de Proximus Collection (korting vermeld in de tabel hierboven) indien u tegelijk intekent op een nieuw contract van months for. Dit aanbod kan niet worden gecumuleerd met andere promoties op de bovenvermelde toestellen of tariefplannen. Zowel het toestel als het tariefplan zijn apart verkrijgbaar tegen de standaardprijzen. Prijzen en voorwaarden geldig in België.

Algemene voorwaarden

 • 1. Aanbevolen prijs exclusief BTW,Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage € 0,05 inbegrepen.