Prijs van het toestel


Kies de kleur

  Functies

  Algemeen


  Standby-tijd (u)

   


  Autonomie (gesprekstijd) (u)

   


  Handenvrij

   


  2G frequenties (Mhz)

   


  3G frequenties (Mhz)

   


  4G frequency bands (Mhz)

   


  Afmetingen (mm)

   


  Schermgrootte (inch)

   


  Touchscreen

   


  Gewicht (g)

   


  Scherm (kleuren/pixels)

   


  Trilfunctie

     Batterij

   

  Surfen

  Besturingssysteem

   


  Application Store

   


  Sociale netwerken

   


  3G

   


  4G

   


  HSDPA (Mbps)

   


  HSUPA (Mbps)

   


  Processor

   


  GPS

   

  Inbegrepen

  Hoofdtelefoon

   


  Standaardlader

   


  USB-kabel

   


  Geheugenkaart

   

  Multimedia

  Mms

   


  E-mail

   


  MP3-speler

   


  FM-Radio

   


  Luidsprekers

   


  3,5 mm audioverbinding

   


  Real Tones

   


  Camera

   


  Zoom

   


  Videospeler

   


  Tweede camera

   


  Spelletjes

   


  Intern geheugen

   


  Geheugenkaartslot

   


  Bluetooth

   


  Wifi

   


  NFC (Near Field Communication)

   


  USB

   


  Volledig toetsenbord

   


  Flash/LED

   


  TV-out

   


  Tethering

   


  DLNA (streaming)

   


  HDMI out

   


  Infrarood

   


  E-reader voorgeïnstalleerd

   


  Video Recording

   

  Vergelijkbare toestellen


  Meer toestellen

      Voorwaarden

      Promoties/Voorwaarden van het web voordeel
      5. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, van 1 tot en met 31 Juli 2011, zolang de voorraad strekt.
      3. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, zolang de voorraad strekt.
      Voorwaarden van de aanbieding smartphone + abonnement
      7. Promotie iPhone:
      Aanbod voorbehouden aan nieuwe Proximus- en Pay&Go-klanten.
      Prijzen incl. btw, Auvibel-bijdrage en € 0,05 recyclagebijdrage. Gsm van de Mobile Collection.
      Aanbod geldig van 26/09/2014 voor elke intekening op een contract van 24 maanden op Proximus Smart+ of Bizz Smart XL. Aanbod enkel geldig op internet en beperkt tot de eerste 500 klanten. Wanneer de voorraad op is, wordt hij niet aangevuld. De korting op de smartphone is niet cumuleerbaar met andere lopende promoties. Het aanbod is niet compatibel met een Pack.
      Opzegging van het contract vóór de vervaldatum geeft aanleiding tot de betaling van een verbrekingsvergoeding, waarvan het bedrag afhangt van de ontvangen korting en de resterende periode tot de normale vervaldatum van uw gsm-contract.
      Maximale leveringstermijn van 30 dagen tussen de datum van de activering van het abonnement en de ontvangst van de smartphone. Eén smartphone per klant.
      Bellen en sms’en naar alle vaste en mobiele netwerken in België, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde.
      Onbeperkt bellen en sms’en: onbeperkt gebruik enkel voor persoonlijk gebruik overeenkomstig de algemene voorwaarden.
      Proximus Smart+ 90: de minuten zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (voting, 0900, enz.). Uitgaande oproepen in Europa naar een lokaal nummer, naar België of naar Europa worden gefactureerd per seconde vanaf de 31e seconde en inkomende oproepen in Europa worden gefactureerd per seconde. Alle andere oproepen worden gefactureerd vanaf de 61e seconde. De ongebruikte minuten worden niet overgedragen naar de volgende maand. Tarief als de 250 min. In EU zijn opgebruikt: € 0,23/min. voor uitgaande oproepen en € 0,06 voor inkomende oproepen. Onbeperkt sms’en in de EU naar de andere landen van de EU, uitgezonderd vanuit België. Het inbegrepen surfvolume van 6 GB is enkel geldig in België. Het verbruik binnen en buiten de bundel wordt gefactureerd per schijf van 1 KB. Binnen de bundel wordt het surfvolume van 250 MB gedebiteerd per schijf van 100 KB. De ongebruikte MB worden niet overgedragen naar de volgende maand. Tarief als de 250 MB zijn opgebruikt: € 0,24/MB in de landen van de EU. Proximus Smart+90 is niet compatibel met de volgende roamingopties: Proximus International Call, Vodafone Preferred, Bordering Countries, Vodafone Eurocall, Bizz Mobile Europe, Bizz Mobile Europe +.
      Als het krediet van uw abonnement opgebruikt is, worden de oproepen en MB gefactureerd volgens het toepasselijke tariefplan. De ongebruikte minuten en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.

      iPhone is een merk van Apple Inc.

      Promotie Samsung:

      aanbieding geldig van 29/09/2014 t.e.m. 02/11/2014 voor elke nieuwe Bizz Smart XL 25, 40 or Intense: kies een Samsung Galaxy S5 volgens uw tariefplan. Bij intekening op een nieuw Bizz Smart XL 25 abonnement ontvangt u een Samsung Galaxy S5 voor € 288,43 i.p.v.€495,86, bij een nieuw Bizz Smart XL 40 abonnement ontvangt u een Samsung Galaxy S5 voor € 227.27 i.p.v.€495,86 en bij een nieuwe Bizz Smart XL Intense ontvangt u een Samsung Galaxy S5 voor € 123,14 i.p.v.€495,86 De aanbieding is niet geldig voor een mobiel abonnement in Bizz Pack. De korting op de smartphone is niet geldig op andere gsm-toestellen uit de Mobile Collection en niet cumuleerbaar met andere lopende Proximus-promoties of andere toegekende kortingen, behalve de webdeal (Gratis Samsung Galaxy Gear 2 Neo voor de eerste 100 inschrijvingen op Samsung Galaxy S5 in combinatie met Bizz Smart XL 40 of Intense via de webshop) . Aanbieding beperkt tot de 1000 eerste nieuwe klanten voor de Samsung Galaxy S5 (black 500, white 300, blue 100 of gold 100). Maximum 3 smartphones per klant. Deze aanbieding geldt bij intekening op een nieuw contract van 24 maanden. Opzeg van het contract voor vervaldatum brengt de betaling van een schadevergoeding met zich mee in functie van de ontvangen korting en de resterende contractduur op uw gsm. Alle gsm- toestellen uit dit aanbod komen uit de Mobile Collection, zolang de voorraad strekt. Prijs inclusief Auvibel en Recupel (€ 0,05).
      *. Aanbod geldig van t.e.m. 30/06/2014 zolang de voorraad strekt. U betaalt een verminderde prijs voor de uit de Proximus Collection (korting vermeld in de tabel hierboven) indien u tegelijk intekent op een nieuw contract van months for. Dit aanbod kan niet worden gecumuleerd met andere promoties op de bovenvermelde toestellen of tariefplannen. Zowel het toestel als het tariefplan zijn apart verkrijgbaar tegen de standaardprijzen. Prijzen en voorwaarden geldig in België.
      Algemene voorwaarden
      1. Aanbevolen prijs exclusief BTW,Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage € 0,05 inbegrepen.
      2. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.